Return to site

Michelle wint 8e PitchNight

Met Lithografie-afdrukken-van-tilburgse-plekjes-project

Ze moet nog een naam voor het project verzinnen, maar Michelle van de Wouw won op 23 januari de 8e PitchNight van Awesome Tilburg. De meeste stemmen gingen naar haar project, waarbij ze tasjes wil gaan bedrukken met fysieke patronen die op Tilburgse straatobjecten te vinden zijn. Daarmee won ze € 1000,-, om het project uit te gaan voeren.

De pitchavond vond plaats in Café Bakker, waar 20 trustees en andere gasten de 4 pitches bijwoonden. De trustees bepalen elke twee maanden welke inzending €1000,- wint.

Er waren uiteenlopende ideeën die door een jury bestaande uit diverse trustees werden beoordeeld. Met twee stemmen meer dan de andere finalist, won Michelle van de Wouw met haar pitch.

Aandacht voor bijzondere, ondergewaardeerde plekjes in de stad.

Door patronen te beschilderen, denk aan boomroosters, putdeksels of de walk of fame, creëert ze aandacht voor bijzondere, ondergewaardeerde plekjes in onze prachtige stad. In samenwerking met Wij Zijn Tilburg plaatst ze binnenkort om oproep online om samen met de rest van de Tilburgers deze plekjes te gaan spotten. Houd de kanalen van WijZijnTilburg dus in de gaten!

Diversiteit aan pitches

Andere pitches waren o.a. een boek over het ontstaan van TilburgsAns, het “vergroenen” van transformatorhuisjes door middel van planten en bloemen en een guerilla-actie met een bad vol liefde. Zij hebben helaas niet het bedrag van €1000,- binnen weten te harken, maar verzekerden wel dat hun ideeën en plannen alsnog uitgevoerd gaan worden in onze stad in een meer bescheiden variant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly